Sziasztok!:)

Megírtam nektek egy Twilight Saga kvízt!:)

Remélem tetszeni fog nektek!:)

 

Ha megoldodtad kvízt ellenőrizd hogy jók-e a válaszaid!Minden helyes válaszra 2 pontot kapsz,így 0 és 20 között lesz a pontszámod!Ha ellennőzted a megfejtéseket,olvasd el az elemzést!:)

 

Készíts elő egy cetlit és egy tollat,és már oldhatod is :)

 

Twilight  Saga kvíz !

1.Melyik részben olvashatjuk ek,ahogy Bella és Edward bejelenti Charlie-nak hogy összeházasodnak ?

A: Breaking Dawn        B:Eclipse        C:New Moon

 

2.Mikor változott át Edward vámpírrá ?

A:1930     B:1918     C:1965

 

3.Melyik részben mondja el Edward Bellának,hogy mi a feltétele ?(esküvő)

A:Twilight     B:New Moon    C:Eclipse

 

4.Melyik a helyes sorrend ?(átváltozás-Alice és Jasper nincs benne a megfejtésben!)

A:Carlise-Edward-Esme-Rosalie-Emett-Bella

B:Carlise-Esme-Edward-Emett-Rosalie-Bella

C: Carlise-Edward-Esme-Bella-Emett-Rosalie

 

5.Az alábbi személyek közül ki NEM a Volturi tagja ?

A: Aro   B: Jane  C: Tanya

 

6.Robert melyik másik filmben szerepel az alábbiak közül ?

A:Harry Potter és a Tűz serlege

B:Harry Potter és a Titkok Kamrája

C:Narnia

 

7.Ki teremt vámpírsereget hogy megboszzúlja szerelme halálát?

A:Irina    B:James    C:Victoria

 

8.Ki érzi meg Bella különleges képességét ?(pajzs)

A:Edward   B:Elezar   C:Tanya

 

9.Ki NEM tartozik az első 5 vérfarkas közé ?

A:Seth   B:Jacob    C:Embry

 

10.Mi annak a kötetnek a címe,aminek a felét felrakták az internetre illegálisan,így Stephenie  Meyer nem fejezte be ?

 

A: Midnight Sun  B: The Host  C: Eclipse Novella :The Short Second Life of Bree Tanner

 

 

Megfejtés:

1.a , 2.b, 3.b, 4.a ,5.c ,6.a ,7.c ,8.b ,9.a ,10.a

 

Elemzés:

 

0-9 pontig:

Nagyon Alapfan

Ha úgy töltötted ki a tesztet hogy szereted a Twilightot,akkor egy picit még gyakorolj!Ha figyelmesen olvasod a könyveket,és odafigyelsz a filmekre,te lehetsz az egyik legngaobb twilight-fan :D

 

10-16 pontig:

Alapfan

Szeretd a twilight-ot de nem szeretsz belmerülni a részletekbe.Szerinted ennyi elég ahoz hogy elmodhasd:twilight fan vagy . Gratulálok =)

 

17-20  pontig:

Überfan

Semmmi kétség:ez a tetszt pofon egyszerű volt neked!Tudod a legkisebb részleteket,mindíg tudod milyen jelenet jön a filmekben.Ha valaki bármit kérdez,fújod a választ!:)Gratulálok!:)

Oldalmenü
Diavetítő
Naptár
Szavazás
Újra induljon az oldal ?:)
Persze:)
Igen :)
Nem
Szöveges mező

Top Affi

A legjobb oldalak egy helyen : )